Kerkstraat 1 | Grote Markt
9300 Aals
t

Ons team

zin voor ondernemen

Steven Van Bremt en Olivier Dutilleux

Steven en Olivier, de uitbaters van Compromis Gastrobar en wijnbar Piazza. 

Sales & finance was jarenlang Stevens dada, een eigen zaak uitbaten was zijn droom. Waarom? De liefde voor de terroir, de passie voor lekker tafelen. En dat willen delen met andere mensen. 

Ook Olivier is van vele markten thuis. Hij heeft zijn eigen bedrijf Interstyle, gespecialiseerd in het herstofferen, herstellen en maatwerk van zitmeubels. 

Ze kennen elkaar al tientallen jaren en vonden elkaar opnieuw in een gemeenschappelijk project: wijnbar Piazza sinds 2020 en Compromis Gastrobar sinds maart 2023.

 

passie voor kwaliteit

chef Pascal Van Geert

Was tot voor kort de bezieler van Table du Parc en nu de chef van Compromis Gastrobar.

Passie voor lekker eten en kokkerellen had hij altijd al, als professionele chef is hij een laatbloeier, en wat voor één!

Zijn liefde voor hyper-verse ingrediënten, voor streekgebonden en “van het seizoen” neemt hij mee naar Compromis Gastrobar.

Hij zweert bij “home made”. Het pure ambacht, vertaald naar een eigentijdse keuken. En dat vertaalt zich in originaliteit en kwaliteit op je bord.

polyvalent en openminded

chef Johan Mertens

Mee aan het fornuis staat Johan, een creatieve duizendpoot. In het verleden was hij actief in de media en de reissector en tot voor kort uitbater van Denderend Lekker. Liefhebber van de vegan keuken.

Nu geeft hij mee gestalte aan ons nieuw keukenconcept. Een unieke gelegenheid om zijn culinaire kennis en finesse verder te verruimen.

Compromis Gastrobar - Frédéric Tiberghien
oog voor detail

Frédéric Tiberghien

Je gastheer in de zaal met oog voor detail. Deed enkele jaren hospitality-ervaring op in Controverse in Aalst en restaurant De Karper in Machelen-Zulte (Gault-Millau-genoteerd).

Haalt de grootste voldoening uit de tevredenheid van zijn klanten. Zijn passie voor smaken en afwerking proef je in zijn originele cocktails en mocktails.

NIEUW: LUNCHMENU'S!

  • Speedy Lunch € 20

    hoofdgerecht

  • Quick Lunch € 30

    voorgerecht + hoofdgerecht

  • Relax Lunch € 45

    amuse | voorgerecht | hoofdgerecht | koffie & zoetjes