Sharing Food
Een concept "om te delen"
EEN DOORLOPENDE CULINAIRE BELEVING...
Op onze menukaart stellen we je onze gerechten voor in de klassieke indeling in voor-, hoofd- en nagerechtjes. Gerechtjes om te delen komen alleen niet op tafel als een klassiek gangenmenu. Je krijgt een doorlopende culinaire beleving voorgeschoteld. Het hele palet aan smaken, van hartig naar zoet, in een soepele overgang.

Nog niet genoeg ervaring in het shared plates-concept? Geen zorgen, onze obers adviseren je hoe, wat en hoeveel,
zodat je weet wat je mag verwachten. En je alleen door onze smaken verrast wordt.
Vind je het echt nog wat wennen?
Wij zijn fan van “shared”, maar als je dat wil, serveren we je het hoofdgerecht op klassieke wijze.

producten en leveranciers
Compromis kleurt Belgisch
Onze eigen terroir heeft namelijk heel wat kwaliteit te bieden. We kiezen dus bij voorkeur Belgische leveranciers, producten en ingrediënten. Die vullen we aan met streekproducten van elders, omdat we authentieke smaken respecteren.
En dat maakt onze keuken kleurrijk en internationaal.
Vlees, vis, pasta, groenten… het is er allemaal, maar we geven klassieke ingrediënten een heerlijke, vernieuwende twist. Hetzelfde en toch anders.



MENU

1ste COMPROMIS | starters
... to share (2 dishes/pers.)

2de COMPROMIS | hoofdgerechten
... to share or not to share, your choice (1 dish/pers.)
upgrade: "Oedslach" ribeye (Gold World Steak Challenge 2022) + € 20
FOR KIDS ONLY

3de COMPROMIS | desserts
switch yourself if you want to share (1 dish/pers.)
TIP: dessertwijn Bodega de Moya | Gloria Dolce Sweet






