Kerkstraat 1 | Grote Markt
9300 Aals
t

Sharing Food

Een concept "om te delen"

EEN DOORLOPENDE CULINAIRE BELEVING...

Op onze menukaart stellen we je onze gerechten voor in de klassieke indeling in voor-, hoofd- en nagerechtjes. Gerechtjes om te delen komen alleen niet op tafel als een klassiek gangenmenu. Je krijgt een doorlopende culinaire beleving voorgeschoteld. Het hele palet aan smaken, van hartig naar zoet, in een soepele overgang. 

 

Nog niet genoeg ervaring in het shared plates-concept? Geen zorgen, onze obers adviseren je hoe, wat en hoeveel,
zodat je weet wat je mag verwachten. En je alleen door onze smaken verrast wordt.

Vind je het echt nog wat wennen?
Wij zijn fan van “shared”, maar als je dat wil, serveren we je het hoofdgerecht op klassieke wijze. 

producten en leveranciers

Compromis kleurt Belgisch

Onze eigen terroir heeft namelijk heel wat kwaliteit te bieden. We kiezen dus bij voorkeur Belgische leveranciers, producten en ingrediënten. Die vullen we aan met streekproducten van elders, omdat we authentieke smaken respecteren. 

En dat maakt onze keuken kleurrijk en internationaal.

Vlees, vis, pasta, groenten… het is er allemaal, maar we geven klassieke ingrediënten een heerlijke, vernieuwende twist. Hetzelfde en toch anders.

MENU

1ste COMPROMIS | starters

... to share (2 dishes/pers.)
Brioche | mozzarella | gerookte zalm | hollandaise
€ 15
Sashimi van zalm | furikaké
€ 10
Toast nobashi | zure room | zalmeitjes | preischeuten
€ 11
Gelakt buikspek | wortelcrème | jonge wortel
€ 10
Oester | champagnesabayon | lompviseitjes
€ 12
Naan | hummus | avocado | rode biet | walnoten | scheuten (veggie/vegan)
€ 10
Oosterse kippenspiesjes | sesamzaadjes | dipsausje
€ 10
Steak tartaar | lompviseitjes
€ 10

2de COMPROMIS | hoofdgerechten

... to share or not to share, your choice (1 dish/pers.)
gevogelte
Parelhoen | hummus | Marokkaanse wortel | granaatappelpitten | noten | kipsaus
€ 28
pasta
Ravioli met kreeft | gremolata | langoustinesaus | parmezaan
€ 25
vlees - by Dierendonck
Ribeye "selectie Dierendonck" | zoete aardappelpuree | portobello | broccolini | vleessaus
upgrade: "Oedslach" ribeye (Gold World Steak Challenge 2022) + € 20
€ 35
risotto
Inktvisrisotto | Sint-Jacobsvrucht | bloemkool | garnaalsaus
€ 25
veggie | vegan
Oriëntaalse bloemkool | feta | kappers | rozijnen | mosterddressing
€ 20
vis
Wilde zeebaars | gegrilde asperges | burrata | hazelnoten | langoustinesaus
€ 30
FOR KIDS ONLY
Homemade fishsticks | spinaziepuree
€ 10
Kipfilet | homemade appelmoes | verse frietjes
€ 15
Ravioli | mozzarella | tomatensaus | parmezaan
€ 10

3de COMPROMIS | desserts

switch yourself if you want to share (1 dish/pers.)
Espresso Martini
€ 11
Kaasbordje "Van Tricht"
€ 16
Moelleux au chocolat | koffiecrumble | frambozencoulis
€ 10
Sabayon van krieken | rood fruit | cerise d’amour
€ 9
Tiramisu van witte chocolade
€ 10
Vanille-ijs | warme chocoladesaus | slagroom | crumble
€ 10

TIP: dessertwijn Bodega de Moya | Gloria Dolce Sweet

NIEUW: LUNCHMENU'S!

  • Speedy Lunch € 20

    hoofdgerecht

  • Quick Lunch € 30

    voorgerecht + hoofdgerecht

  • Relax Lunch € 45

    amuse | voorgerecht | hoofdgerecht | koffie & zoetjes